ERICASLIFE.BLOGG.SE

TRYCK HÄR för att komma till min blogg som jag använde innan men öppnat igen och använder nu :)

Ericaslife.blogg.se

Ericaslife.blogg.se
- Har även öppet min andra blogg nu, för skojs skull typ ;D

Hjälp (?)

Kan någon berätta om/hur man MMSar in bilder till bloggen från mobilen? (a)

Lite bilder


Resultatet av mitt hår, + Hampe och Simon i bakgrunden, haha.


Åsa och Hampus kom hit och hälsade på igår :D


Vi åkte hem till min mormor, morfar + 2 av mina morbröder, Neo somna gott. <3


fina bebisen läser lite reklam ;)

MMSa in bilder?

Hur mmsar man in bilder från mobilen till bloggen? -  skulle ju göra det lite lättare för mej nu när ja har många bilder på mobilen :))

glömde..

..min USB sladd hemma, skulle lagt in bilder på mormor och morfars data från min mobil på nyblonderade hår, hehe. + bilder på mej neo simon hampus och åsa som vi tog i bussen, haha :D Men om jag har tid ikväll så slänger jag in lite blandade bilder på allt och alla då, hehe.

Som jag skrev innan idag så har vi haft fin besök även idag, denna gången av Åsa och Hampus. Simon och Hampus tog med Neo ut en runda, dom gick och hyrde film - skräck! Men jag hann inte se dom för Åsa färgade mitt hår och dom busade med Neo i tv rummet så jag fick hålla mig på nedervåningen framför datorn + hängde lite tvätt, haha.. bara för att få tiden att gå. Resultatet? - skit bra :D jag är jätte nöjd, tack för hjälpen Åsa! :)

Ska kolla om mormor och morfar har några bilder på denna datan.. vänta lite ;) haha..



puss puss :*:*

BLONDERING I HÅRET



Nu sitter jag här med färg i håret, ska bleka det lite till eftersom jag fått så mycket utväxt och så, Åsa och Hampe är här och det är Åsa som färgat mitt hår, ska ta ur det om ca. en halv timme, återstår att se hur det blir :D hoppas på att det blir bra (y) lägger in en bild sen om jag har tid, på resultatet - om ni vill se förståss? hehe :D

BVC besök - Neo 7mån.

Glömde skriva att vi var på BVC i måndags och vägde och mätte vår prins.

Han vägde nu: 8700g. och var 70,4 cm lång - duktig pojke!
(så han ligger på det tjocka strecket och följer sin kurva fint och ligger över strecket på längden och allt såg jätte fint ut)



Vänner

Två vänner till oss kommer hit idag, ska bli trevligt. Min bror sitter och leker med Neo på golvet :) Vi somnade gott innan jag och min bebis i hela 2 timmar och 40 minuter, Simon kom och väckte oss, "hallå, Erica ni har sovit hur länge som helst.. och du fick SMS" haha, bara till att gå upp.

Igår kväll var vi hos mormor och morfar och käkade god mat (köpe-mat) haha. Mina två av tre morbröder bor inte här vi bor, men kom och hälsade på igår vi stannade lite längre in på kvällen/natten, sedan tog vi taxi hem vid kanske 12-tiden? eller något! Det var trevligt :)

Just nu regnar det som bara den, tråkigt, fast mysigt med att sitta inne och dricka varm oboy men roligare med fint väder så man kan gå ut och gunga med pluttisen ;D

Min nya mobil funkar skit bra, den har inte krånglat något hittills iaf, skönt! fortsätt så.. haha!

Lite bilder kommer in någon gång, men jag vet inte när eftersom nu håller vi på att fixa iordning lite tills Åsa & Hampus kommer hit och sedan ska vi till affären och handla lite gott som vi kan äta sen.

Vad ska ni läsare göra denna regniga lördag? Eller, ni kanske har fint väder? :)

Kram på er :*

En eftermiddag på stan

Det blir stan en snabbis nu på eftermiddagen för att kolla på lite kläder till mig och babe, han ska väl kolla någon tröja och jag ett par jeans i guess, får se vad som hittas! Skulle igentligen stuckit in där imorgon men mamma tyckte vi kunde köra nu när S ändå slutar en timme tidigare så ah, så blir det!

Vad tycker ni om Mamma-bloggar?

Tack för svaren

Tack för svaren om videoklipp, jag ska testa såfort jag har tid att sitta här en stund så jag hinner klura ut det :) hehe. Filmade Neo när han babblade med sina saker i badet, myspys :D så ni ska få se det om jag nu lyckas klura ut allt! :P hehe.

Filmen "Män som hatar kvinnor" eller vad den heter, är det värt att se den?

Alla säger att den är jätte läskig!

Vår Neo <3


Du är den finaste som finns min pojk <3


Haha den minen är för söt ;D


Neo har börjat med att dra in underläppen xD söttt!


Videoklipp?

Hur gör man för att lägga in videoklipp?
Har en jätte söt video på Neo, dock när han spottar men även när han jollrar lite, kan någon förklara så kan jag slänga in en video på honom som ni kan få se om ni vill? :D

Kära läsare

Vilka är ni?
Det är ju ganska så många som läser, skulle vara roligt att veta om ni också har en blogg som man kan få kika in i :D


Ny Mobil



Så detta är alltså min nya mobiltelefon, hade en annan sånhär liknande innan fast i äldre modell och grå färg där knapparna gick sönder, så vi får hoppas att denna håller lite längre än den andra iallafall och + att jag tog försäkring på den och utan aboneman så jag slipper månadsbetalning vilket jag tycker är väldigt skönt!

Bloggen....

Jag skulle fixa med bloggen igår men råkade ta väck lite saker, ska sätta dit det senare ikväll, nu är Evelina hos oss och käkar våfflor :) Vi har varit inne och köpt ny mobil till mej, lägger upp bild senare.

kram på er.

RSS 2.0