Maxi / Ny mobil

Vi har varit på Maxi ikväll en runda, inhandlat lite som behövs till vår kära son :)

Inköpt:
Blöjor
Välling
2 Burk mat (ifall man ska iväg)
Choklad till mig o simon ;D
Blonderings färg till mej
_______
Imorgon kommer nog mammas kompis och hennes dotter hit, trevligt! :) Och även min morbror och min morfar kommer nog hit en runda, lika trevligt det också! :D

På lördag blir det att åka till stan på förmiddagen, ska kolla på jeans och en tjocktröja + att jag ska köpa ny mobil, dom ringde nyss från Telia och sa att dom har lagt undan en vit sony ericsson W595i till mej precis som ja ville ha, inte för dyr och inte heller jätte billig - precis som passade min ekonomi, haha not! men jag får ihop det :)



Jag slänger in lite söta bilder på min vackra prins ikväll, så håll utkik :D

Mammor/Gravida

Hur många av mina kära läsare är mammor eller gravida? :)

Kram på alla läsare :*

Mormors place

Halloj
Nu sitter vi hemma hos mormor, Neo sover i sin bilstol, han somnade på vägen hit.

Jag behöver köpa ny mobil men vet inte vad för någon, svårt..
Sen behöver man ju pengar också, och det har jag, men vill inte lägga dom på en telefon just nu tror jag, hmm, vi får se hur det blir med den saken! :)

E, hör av dej om din design - skicka ett mejl så fixar jag den idag :))

Ska kila igen, får la vara lite social, hehe.

Headern

Haha, jag testade lite nya saker i PS så headern ser lite kul ut, men har ej tid med den nu, så det blir senare ;D

godmorgon sverige

Gillar jag kaffe? - Ja! Men, jag får ont i magen av det, men försökte dricka en kopp i morse och det gick hyfsat. Neo har precis som somnat i vagnen, efter att vi inhalerat han 2 gånger nu på förmiddagen, fortfarande kämpigt eftersom han tycker den är jätte läskig och han blir så ledsen bara han ser den, och då blir självklart jag också jätte ledsen och det gör ont i hela mig, men jag tänker så att det är för hans skull, för att han ska må bättre, och då går det!

Farmor ringde imorse "Hej, jag och farfar kör till Ullared kl: 11, ska ni med?"
Men det gick ju inte nu för att Neo inhaleras + att han inte ska vara bland folkmassor för sin förkylning, så vi bestämde att vi åker upp en dag framöver när min son mår bättre :)

Vi tar nog och kör upp en runda till min morbror senare, jag mamma och prinsen (<3) får se om han är hemma, och vår bil är på lagning så vi får se när vi får hem den också! Annars blir det att fixa lite här hemma, busa med bebis och lite mys :) Ska även ringa min mormor senare för att se om hon kan boka en klippning åt mig och min mamma hos någon som var billig och bra som mormor klipper sig hos, så vi får se när det blir :)

Någon som vill hitta på något på Lördag?
- vi har nämligen huset för oss själva då för mamma och pappa ska iväg :p


puss&kram :* / mamaE.


Hmm..

Läs denna:
Work like you don't need the money"

Är det bara jag som tycker att det låter lite knepigt?
För.. man jobbar ju som satan för att få pengar, eller?
Man jobbar ju inte för att inte tjäna pengar, om ni fattar vad jag menar?

Som jag jobbar ju ibland, då gör jag det för att tjäna pengar, jag jobbar inte och tänker "äh, jobba satan men skit i pengarna" njaaa, detta får ni som fattar förklara för mig hur det menas? haha :D


Sömntuta

Vår prins har nyss somnat efter en flaska välling. Sitter på MSN nu och pratar med trevligt folk, och det är toppen (y) Jag pallar inte sitta och kolla hockeyn mer, det är inte min grej att sitta stilla för länge, haha.

I helgen kör mamma oss in till staden, för vi ska shoppa lite kläder, jag och min kära pojkvän, så hon tar la en fika med Neo där inne sålänge gissar jag på. Jag behöver ett par jeans och en tjocktröja, får se vad jag hittar för något fint, om jag nu hittar något, hehe. På lördag ska mamma och pappa iväg så vi har the house för oss själva, funderar på att bjuda hit någon vän, men har inte bestämt mig ännu, jag får se hur det är med Neo's förkylning först med!

Vad ska ni läsare göra i helgen?

Jag slänger in två bilder på min älskling när morbror S har honom :)




Uppdatering 19.41

En snabb uppdatering i pausen i ishockeyn, det står nu 1-0 till vårt Rögle, yes!
Neo sitter med morbror och leker, vi har precis inhalerat honom, lite kämpigt men det går bra iallafall, duktig pojke vi har (<3) hihi. Nej, nu ska jag gå och kolla när hockeyn börjar igen.

Någon sport-intresserad här?
- Inte är då jag det, men kul att kolla med hela familjen :)

Puss å Kram / Mamma E

Ishockey

Ikväll blir det ishockey på tv:n.
Södertälje - Rögle, vi håller på Rögle såklart, som vi gjort i alla tider.

Heja Heja ;D


Bloglovin'

Vilka följer min blogg via bloglovin?

Jag förstår inte varför bloglovin finns, kan någon förklara det?
Är det för att man ska kunna se när någon uppdaterat sin blogg och då gå in och kolla?
Det går ju betydligt fortare att bara gå in på den personens blogg och titta isåfall.
Eller vad tycker ni om bloglovin? :)

korsett-midja

Satt och kollade på tv:n precis, det var ett program om korsetter, människor som hade midja som var 38cm bara, såg sjukt ut, hemskt att man vill se ut så.. jag skulle själv aldrig vilja gå runt och se ut på det där viset, ush!


En känsla..

En känsla säger mig att det är dags att ta steget och stryka den skit vi skapat för att börja om på nytt, nya tag med nya krafter. Livet erbjuder faktiskt fina saker, så som kärlek och vänskap som är äkta, varför i HELVETE sumpa det mot dom som igentligen bara är ute efter att snoka?

Jag är villig att erkänna, förlåta och börja om.. på något som varigt så jävlar fint!
Något som är värt att kämpa för, något som fortfarande kan förbli otroligt jävla bra!
Jag vill berätta för hela världen, att jag saknar det och att vi kan klistra ihop bitarna som gått sönder.. Jag är redo att ta chansen även om jag blir sårad av någon som inte vill ta den, så tänker jag stå upp för vad jag känner och vill!
_ _ _ _ _


Mamma har Neo där ute, min farfar är här och hjälper oss med lite saker på huset, jag stannade inne för att baka, och kakan är precis färdig, gissa vad det blev? - jo, rulltårta! yamiii :D hihi. Nu kom mamma in och hämtade en filt för min bebis har somnat i vagnen, så han får sova där ute medans mamma, pappa och farfar också är där :) det är skönt för honom att sova ute i friska luften, spec. nu när han är förkyld, men han sover ofta ute annars med då vi sitter i trädgården eller när jag är ute och går på dagarna med honom, myspys med bebiiiis.

Nu ska jag läsa lite bloggar, sedan fixa till min rulltårta :) tss.
pussen på er :*

En fråga..

Anonym:
hur kommer det sig att du och Erika vart osams?
vad var det egentligen som hände?
kommer det nån gång att lösas?

Svar:
Detta är mellan mig och Erika, inte mellan någon/några andra.
Vi umgås väldigt mycket ett tag och jag gissar på att det blir såhär ibland..
Om det kommer att lösa sig har jag ingen aning om, men att förlora en vän aldrig roligt!

Frågestund !

Ser att det är fler och fler som läser min blogg så tänkte ha en frågestund.
Fråga vad ni vill, så svarar jag :)

En fråga till er med, vilka är ni som läser min blogg? :)
(Dom som redan svarat vet jag redan sen tidigare inlägg)

-

Jag kommer förmodligen aldrig att få veta om du tänker läsa denna texten eller ta åt dig över huvudtaget men jag tänker skriva för mina egna tankars skull.

Jag hade en vän under min graviditet med Neo, en underbar vän som ställde upp i vått och torrt. När vi skulle åka in till förlossningen den natten jag fick värkar, så ville alla att jag skulle höra av mig men jag hörde bara av mig till en enda person, och det var till min då ända vän. Jag hade såå ont i bilen men sa ändå till Simon mellan två värkar "messa henne nuuu" jag hade lovat dig och jag visste att jag skulle hålla det, hur ont jag än hade. När vår son väl kom, hjälpte du mig med massa tips och visade hur jag skulle göra, för hur skulle jag veta? Och en fredagkväll tillbringades alltid med god mat och våra då ända vänner, film och godis, bus med ungarna osv.. en vanlig tråkig vardag tog man telefonen och sa "vafan, kom hit på fika" vi gjorde så mycket kul, vi gick igenom tårar och jobbiga perioder, men vi gjorde det tillsammans!

..en dag, slutade vi att ses..
alla förändrades, ibland tänker jag "hur skulle det vara om vi fortfarande hade det sådär?"


När vi åkte in till akuten.. jag kommer fortfarande ihåg numret, jag var nära att slå det, men jag vågade inte, och jag brukar inte vara feg för saker, speciellt inte att ringa folk, men den natten gjorde det ont i hela mig, precis som det gjorde den natten ni fick åka in..

/ Erica, Mamma Erica.

fixar lite

jag håller på att fixa lite med bloggen, vad tycker ni ? :)

Musik i lurarna

Mp:n i öronen, bloggar och trallar*
Simon sitter där nere vid datorn och Neo sover i vagnen jämte honom, sötnosen <3

Det blev inget stan idag med Hampus och Åsa för att Neo blivit sjuk, vi har ju den apparaten hemma som vi måste inhalera honom med 7 gånger om dagen och då är det inte så lätt att ta sig in till staden inte. Men Åsa ska hjälpa mig att färga håret i veckan bestämde vi precis, det blir blont igen och fylla i dom svarta slingorna i underhåret, så det ska vara som det är nu men utan den förbannade utväxten :) hihi.

Ska även klippa mig i November tror jag, något förslag?

Har inte råd innan November, för nu blir det att shoppa hårfärg och lite kläder till mig själv denna månaden, och nästa månad blir det att åka upp till Ullared för Neo ska ha kläder med, men det har han fått nya av pappa Simon denna månaden så räcker att vi åker upp och köper nya till han nästa månad + att jag ska ha lite julklappar till allt och alla typ :) hehe.

Sitter på min brors data, så har inga bilder att lägga upp nu, tyvärr.


Vår Neo <3





jag älskar dig mest <3

En natt på akuten.. igen..

Neo fick svårt att andas igår kväll, så vi fick åka in.. igen..
Dom inhalerade honom för att vidga luftrören så han har lättare för att andas nu.
Dom skulle hålla honom så hårt att man typ låser armarna för att han inte skulle kunna röra sig så han får i sig allt av detta då, så jag gick ut för jag kan inte se detta, men pappa simon stannade och mormor, jag gick ut och tog upp telefonen.. tårarna öser ner, hör min pojke skrika och jag får panik, hela jag skakar.. just då, funderade jag på att slå ett nummer till en gammal vän, men ångrade mig då jag visste att det bara skulle bli skit av alltihopa, i guess.. Men tanken fanns där.. precis som du ringde mig när ni åkte in.. jag var rädd så jag hacka tänder den kvällen..

När dom var klara med den omgången kom dom ut och jag tog Neo i famnen, han var livrädd och svimmade nästan när jag tog honom, så dom kollade han igen.. och sen höll det på såhär ett par gånger innan vi fick åka hem vid 2-tiden, nu har vi fått med oss en maskin hem som vi ska använda för att inhalera honom i en vecka här hemma, det är verkligen jätte kämpigt och det gör ont i mammahjärtat! Han blir jätte ledsen bara han ser den maskinen, men vi måste göra detta för att min son ska må bättre, så det är bara att bita ihop, fast att det gör ont, så är det för hans egen skull. 

Min son är mitt allt, det gör verkligen fruktansvärt ont i hela kroppen på en förälder när ens barn är rädd och får panik, ledsen och gallskriker.. det går inte att förklara, man är helt maktlös.. 

Du är den bästa som finns, min son, och jag älskar dig av hela mitt hjärta!
 

fin besök

Igår började dagen med att jag jobbade 2 timmar på förmiddagen, när jag var klar så kom Simon, Neo, Mamma & Pappa ner till jobbet och mötte upp mig så gick vi tillsammans ner till stan för att gå på gammeldagsmarknad, vi åt mat, jätte gott! :) Sedan kom vi hem och då messade Åsa att hon var påväg, vi satt och snackade ett tag och sedan kom Emil också hem till oss, så vi stack alla ner och hyrde film, kom hem och gjorde tacos, sedan kolla vi film och åt godis, var ute lite och snackade på altanen :) Härligt med bra vänner. <3

Idag åkte jag, lillen och S in till stan för att köpa en sak till S som han skulle ha på praktiken och det blev lite saker till plutten också, på vägen hem i bussen bestämde vi oss för att hoppa av hos mormor, morfar och morbror, så nu sitter vi här och ska käka mat precis, sen kommer pappa och hämtar oss! :)

Imorgon åker jag och Neo in till stan igen, för vi ska möta Åsa och vi ska gå och shoppaaaa, yes! för jag får pengar imorgon :D haha. och sen ska vi vänta i stan på Hampe, för han ska åka med oss hem och sen när Simon slutar så kommer han också till Åsa, ska bli trevligt! :)

Kommer in lite bilder senare, om jag har tid som sagt. hehe..
Puss på er / Mamma Erica!


Inget internet

Skulle logga in i morse och skriva lite men internet funkade inte, lite senare på dagen så kom vår granne förbi och sa att varken telefon eller internet fungerar för att dom har försökt göra inbrott i en affär vid oss och då har dom tagit sönder ledningar, typ klippt sönder dom eller något. Men nu sitter vi hemma hos mormor och morfar, min morbror har kommit hem från tjeckien idag så vi är här och hälsar på honom, vi har precis varit och gungat med plutten och tagit massa bilder, hihi. Vi väntar på maten, vrål hungrig, hehe :p

Neo sitter och biter på en leksak, han fick alvedon innan idag för han har jätte ont av sina tänder, stackars liten pojke :( hoppas dom kommer upp snart, så han inte kommer ha så himla ont!
Simon sitter och busar med bebis nu, äntligen fredag och pappa simon är hemma i hela 3 dagar nu <3

Nästa vecka pratade vi om att sticka till hembydsparken igen, med morbror daniel.
Kul för Neo att titta på djuren och gunga, fika och så :)


Nehe, nu ska ja kila.
puss på er / mamma erica

Bilder från hembygdsparken


När vi kom till hembygdsparken så sov Neo


Min morfar klappar hästarna, haha


Mamma tar foto på mej


Och när det var dags för fika så vaknade min prins


Jag och min Neo i skogen, min morfar Leif som fotar oss


Neo i sin mormor's knä och tittar på alla knepiga höns som yr runt i burarna


Gammelmorfar gungar Neo, han älskar att gunga min plutt :)


Neo med sin gammelmorfar :)

Utflykt

Idag har vi varit på utflyt med Neo's mormor & gammelmorfar, vi åkte till en djurpark. Neo gungade och vi tittade massa på djuren, Neo tyckte nog mest om fåglarna, haha.. för dom lät ju så mycket, så han slutade inte titta, helt förvånad.. haha sötis!

Bilder kommer in om en stund, min son sitter i sin resesäng här jämte nu, han är jätte trött men vill inte sova, så om han somnar så lägger jag upp bilderna, annars får dom vänta lite.

Ikväll blir det att äta hos min mormor och morfar, dom bjuder på middag.
Imorgon kommer morbror hem från Tjeckien, ska också bli kul att träffa honom :)

Kram / Mamma Erica

Hissa eller Dissa

Dissa:

När man är på maxi så finns det parkeringar för barnfamiljer för att man ska kunna få ut vagn och bilstolar lättare för dom parkeringarna är större och det är en riktigt bra ide, men dissa för att folk inte respekterar det, alla äldre eller folk utan barn i bilen ställer sig där för att dom inte orkar gå så långt i guess, men vad f*n gör då dom familjer som inte får någon plats där för att alla andra utan barn tar upp dom? ska vi inte få ut vår bilstol med våra barn i för att gamla människor eller folk som över huvudtaget inte har barn ska stå där? sjukt rent ut sagt!


Ordspråk

"Dance like nobody is watching"
- Är ett jävligt bra ordspråk, ibland när jag ska göra något som jag vanligt vis kanske inte brukar göra och tycker det är jobbigt eller pinsamt när folk kollar, så brukar jag tänka ungefär så.. "det är ingen här, skit i dom eller alla gör fel ibland, det har alla här gjort"


Akuten igen..

Neo's hosta har blivit sämre så jag ringde till BVC för att fråga om dom kunde lyssna på honom och kanske ge honom någon slags hostmedicin men dom sa som vanligt "nee, vi kan inte göra så mycket här, ni får åka in till akuten" ah jo, ni kan inte änns lyssna? nepp, så vi fick ju åka in.. dom lyssnade och han har nu fått hostmedicin som vi ska hämta ut sen på apoteket, som ska lösa upp slemmet lite med så han inte rosslar i halsen så mycket, åh, jag blir alltid lika rädd när jag hör ordet akuten alltså! men nu ligger plutten och sover i sin mormor och morfars säng, mamma och pappa älskar dig mest älsklings bebis <3

Jag fattar inte varför BVC aldrig kan göra något när man ringer?
Ska f*n inte ringa dit nästa gång, kommer ringa ner till vårdcentralen direkt..
Men för övrigt så är Neo sprallig som vanligt, hehe.
När han vaknar ska han få en skål med gröt :)

Bilder kommer in ikväll i guess, om jag har tid.. ska ta lite bilder på vår prins sen, om ni vill se förståss? hehe.

pusspuss.

Vilka?

Vilka är ni som läser min blogg? Komentera detta inlägget :) Puss på er :*

farmor och farfar

Neo vaknade vid 7-tiden imorse och fick sin morgon-välling. Sedan gick vi ner och packade hela skötväskan full med saker och mat m.m för vi ska ha en dag hos min farmor och farfar idag, det var ett bra tag sedan, ska bli jätte mysigt :)

Jag funderar på att köpa ny mobil, har ju bara en gammal trasig som snart inte funkar, och jag vill kunna ha en fungerande mobil när jag är ute på promenad med Neo och allt, ifall något skulle hända eller vad som helst!
Något förslag på en bra Sony Ericsson? - min favo!

Min mamma är smart! Hon har köpt en liten pool till Neo, där vi lägger ett täcke i och leksakerna, så trillar han så är det liksom mjukt och där är kanter så det är lättare för honom att sitta, fast detta gjorde hon i somras då Neo inte kunde sitta så bra själv. - vilket han kan nu, skit bra! Så helt bra att sitta kunde han nu vid 7 Månaders ålder, duktig pojke :D Nu väntar vi på en liten tand med, men det kan ta sin lilla tid ju.. hehe :) BVC nästa måndag, se vad han väger och hur lång han är då, jag tror han växt en hel del på längden faktiskt.

Tisdag betyder också att det är Andra avenyn idag, yes!

Måste kila, ska busa med min bebis nu <3
Saknar pappa simon, älskar dig mest <3

Designen kommer

Designen kommer senare till headern, jag varken orkar eller har tid med den just nu.

Simon kom hem för en stund sedan, han har en trött Neo i famnen nu och gosar. Jag har precis bakat sockerkaka, gott med lite eftermiddagsfika/kvällsfika. haha.. vi ska nog gå upp till min mormor och morfar senare, så det blir att bara äta lite lättmiddag ikväll - flingor/mackor/fil.. ah, lite lätt sådär, åt middag innan idag så man står sig på det.

Jag och lilleman var och gungade innan, som vanligt så tyckte han att det var jätte roligt och skrattade massor och säger "dadadadada" eller säger och säger, men jollrar då, om alla ska vara så petiga? hehe.

Någon annan som har blogg som man kan läsa?
Skulle vara nice.

Ha en fin kväll / Mamma Erica

Neo 7 månader

Idag blir vår prins hela 7 månader, grattis älsklingen <3
Tiden går verkligen jätte fort och det känns som igår när jag fick upp honom på mitt bröst, som igår när vi åkte in och jag hade inte en aning om vad ett barn innebar, man kunde bara tänka att det skulle vara underbart men inte föreställa sig hur jävlar fint det är. Du är den bästa som finns, och jag kommer att älska dig för all evighet, min son <3




Tv program

Jon and Kate + 8
Ett tv:program om en mamma och en pappa som först fick tvillingar (inte på naturligt sätt) och sedan ville dom ha ett till, men fick reda på att det var 6 st barn i magen och plötsligt var dom 10st i familjen, haha ojoj.
Detta går typ på tv:n hela dagarna men jag kollar dock bara när Neo sover, jag älskar att kolla på det, och ungarna är bara så söta. Dom måste verkligen ha klarat av mycket, för barn är inte bara att mata, byta bajsblöja och vagga, det är mycket mer än så! Men visst fan är det verkligen det underbaraste som finns, barn, sina egna ungar :)

Kändisdjunglen
Ush och Fy säger jag, men ändå så sitter jag och glor på det typ varje kväll mellan 20.00-21.00 där det handlar om kändisar som är i Malaysia i djungeln och får typ äta bönor och shit, dom får även godare mat om dom klarar vissa uppdrag tex. som att vara i en kista fullt med ormar och ödlor och äckliga djur.. jag hade aldrig gjort detta frivilligt, no way, ush.

Idol
Det är alltid roligt att kolla på idol i början av programmet då alla dom folk som skämmer ut sig och är usla är med och gör scen, men annars? nej, booring. Men vissa är skit duktiga, men jag orkar inte sitta och glo..

Detta är typ det jag kollar på, på tv:n och det är inte mycket, för tillfället kollar familjen på kändisdjungeln och iblan idol, på dagen när Neo sover om jag gjort alla mina sysslor så glor jag på jon and kate + 8, annars sitter jag inte mycket framför tv:n som vissa andra gör, höhö.. och kommer absolut inte att följa idol nu när det börjar på "riktigt" för det är svintråkigt.

Eller vad tycker ni?




God Morgon

Tjosan på er.
Neo vaknade redan 6.00 imorse, vi gick ner och Simon tog upp honom och gav han en flska välling innan Simon stack till praktiken typ 6.20 imorse. Sen busade jag med min bebis tills han somnade för en stund sedan och sovit ett bra tag nu, jag har både hunnit diska, plocka undan massa och dammsugit. Ikväll är det The secret life of the american teenager så blir att kolla på det, och sedan sova i guess.

Imorgon ska jag och Neo gå till min farmor och farfar och vara där under dagen och hälsa på, trevligt. Jag ska promenera dit, mamma skulle ut och gå så hon ville följa oss, sedan möter säkert farmor upp oss på vägen sa hon, hehe. Ska bli jätte trevligt, var ett tag sedan jag var hos dom, fast att dom bor så nära, hehe.

Annars idag så blir det säkert att sticka bort till gungorna med lilleman, det gillar han ju så mycket, hehe sötisen :)
Tycker han kan vakna nu, jag har ju hunnit göra en massa bra saker under tiden han sovit, jag blir rastlös när han sover, vill ha en pigg bebis på filten och busa med ju :D hihi. Jag börjar få ont i halsen, igeen.. åh, det hade ju precis gått över, jäkla vinterförkylningar, men.. bara det inte är svininfluensan :O ush, läskigt.



Mamma & Pappa älskar dig allra mest, älskling <3

Bilder i bloggen


På babycafét i den lilla byn


ute och gungar, det gillar han massor


haha, neo har fått en ny mössa till vintern, något stor ännu


sitter i gå-stolen som neo tror är en hopp-gunga, men lär märka snart att de inte är så ;D


neo sover på sitt täcke efter att lekt en låång stund..


sitter i vagnen påväg till lekplatsen


mamma och bebis på lekplatsen dit vi går varje dag typ :p

Ännu en ny blogg

Här är min nya blogg.
Har även en blogg på blogspot.com men tycker mer om blogg.se, den är lite lättare och mycket roligare att designa.
Enjoy my blog.

Kram / Mama Erica.


RSS 2.0